Vecka 18

En bloggerskan jag följer kör alltid en ”Veckans” på söndagar och jag tänker att det är en rolig grej att göra för att få koll på vad dagarna egentligen går till och något konkret att se tillbaka till.

Veckans Bästa: Vädret och de spontana besöken. Vädret kan väl ingen klaga på? Solen har värmt landet ordentligt och alla har fått sån härlig sommaranda. I tisdags var jag ute på en långpromenad med Cissi och gick förbi Sandra L som skulle få lunchbesök, jag bjöd in oss att äta lunch med dom och en sallad senare från Coop satte vi oss ner och hade en supermysig dag. Likväl som idag när jag spontant efter en långpromenad traskade in till Sandra S och hängde med henne och hennes två små. Älskar denna spontanitet!

Veckans Träning: Försöker få in Yoga varje dag, dock svårare än vad jag trodde trots att det bara tar minst en kvart. Natten till lördagen sov jag ca 30 min vilket gjorde att hela min lördag gick åt till att vila och försöka överleva, alltså blev det ingen som helst träning den dagen. Annars har jag tagit mig ut för en promenad med barnvagnen minst en gång om dagen.

Veckans Utveckling Aaron (vecka 6): Hans blick är mer och mer med, och hans leende utvecklas för var dag. I tisdags eller onsdags fick jag se ett riktigt leende, även om det bara var för en kort sekund var det bland det finaste jag sett.

Veckans Händelse: I Fredags överraskade vi Josephine med en Babyshower då hennes andra dotter tänker anlända i mitten på Juni. Vi var totalt sju tjejer som gjorde iordning lite plockmat och fika. Kvällen började med ett glas alkoholfritt bubbel ute på baksidan hos Bea med kvällssolen som värmde. Därefter var det dags för mat som bestod av kycklingspett med cous cous-sallad. Aaron var hos sin pappa men ville inte längre ta flaskan som vi trodde att han gjorde så jag hämtade honom till babyshowern efter amning. Kvällen blev så lyckad i mitt tycke, lagom med folk och det kändes som en härlig, avslappnad tjejkväll. Något som jag insåg att jag saknat.

Made with Repix (http://repix.it)

Made with Repix (http://repix.it)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *