Vecka 19

Då var det dags för ett inlägg av ”veckans”. Hinner ju knappt skriva något om veckorna, än värre ta bilder så dessa sammanfattningar fungerar utmärkt för min del.

Veckans Bästa: Spontankväll med Josse som slutade med en kväll på GC med Issa och Cissi. Skrattade så jag fick ont i magen och tårarna sprutade. Älskar alla min vänner i min omgivning och blir så glad av tanken att vi alla kommer så bra överens med varandra! Drack två glas Cava som smakade susen och Aaron var snäll och go hela kvällen. Däremot är jag ännu inte van att ha med skötväskan så den var kvar hemma, som tur är bor Josse granne med Lisette som hade ett par blöjor i rätt storlek som jag fick ta med mig.

Veckans Träning: Promenader och en del Yoga. Yogan blev lite bort prioriterad då vi har haft en hel del annat för oss men jag ska försöka ta det lugnare denna vecka och ska planera in den mer.

Veckans Utveckling Aaron (vecka 7): Han är mer och mer med i blicken och man ser att han vill le mycket. Nu går jag händelserna lite i förväg men idag (8 veckor) vände han sig från mage till rygg för första gången. Daniel underhöll honom medan jag sprang i huset och då hände det. Känns helt klart som en milstolpe.

Veckans Händelse: Firade Daniels pappa som fyllde 60 år den 1 maj. Det bjöds på hans berömda biffstroganoff med ris och en tårtbit till efterrätt. Ytterst trevligt. Har även målat garaget i vitt vilket gjorde stor skillnad, nu är hela målat men på bilden ser ni ju för- och efter.

Made with Repix (http://repix.it)

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *