Vecka 20

Veckans Bästa: Vädret! Wow vilket sommarväder vi har haft och vi har varit på baksidan större delen av veckan. Älskar att bo så som vi gör, dvs kvällssol med tomt utan insyn.

Veckans Träning: Träningen har blivit sämre, har kört två långpromenader och ett yogapass. Denna vecka har mitt mående inte varit på topp och jag inser efter BVC besöket att jag inte får nån sömn pga stress. Jag måste jobba på att säga nej utan att få dåligt samvete (svårare än vad man tror) och planera in dagar jag inte får planera något på! Idag har jag planerat att bara vara hemma och rå om mig själv och Aaron trots det fina vädret utan dåligt samvete!

Veckans Utveckling Aaron (vecka 8): Som förra veckan, han vände sig första gången i måndags och i fredags var vi hos BVC och han väger nu ca 5,7. Vi har en riktigt liten sumo här hemma och han blev i lördags två månader. Min lilla kille är snart inte så liten längre. Han kan somna själv i vaggan men på nätterna när han ska ha mat brukar han få stanna kvar i sängen och det är det bästa jag vet, att få snusa honom i pannan eller nacken när han sover.

Veckans Händelse: Helgen! Alltså den här helgen har varit magisk. Vädret, vännerna och maten! I fredags vad Cissi med barnen här samt Frida, Mackan och Max, Linnea. Helgrillad kyckling med tillbehör och pilbågsskytte, massa skratt och lite rödvin! Sommarkänsla på hög nivå. Lördagen började i samma anda förutom lite mindre sol. Vi mötte gänget på GC och vi åt lite gott tills vi förflyttades till oss där vi kollade hockeyn och fortsatte umgås till natten. Jisses vilka underbara människor man har runtomkring sig! Älskar livet!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *