Vecka 21

Redan Tisdag och dagarna flyger förbi. Förra veckans uppdatering får ni nedan. :)

Veckans Bästa: Återigen, vädret! Men också ett flertal saker till. Har förra veckan verkligen tagit mig till att ta mig själv i första hand och inte stressa något, och jag ger mig själv en stor klapp på axeln. Jag har varit duktig på att säga nej och därmed fått mycket vila men också gjort massor av skoj såsom kollat på min första amerikanska fotbollsmatch och hälsat på Daniels farmor.

Rådjursskallar vi fick från Daniel farmor

 

Veckans Träning: Ja här har det hänt grejer. I alla falla måndagen och tisdagen då både jag och Daniel körde efter P90X. Vi hade väl träningsvärk resten av veckan. Promenader har gåtts i det härliga vädret och jag har mått toppen. Anmälde mig även till Mamma Bootcamp som drar igång nästa vecka. Så himla taggad på att få tillbaka muskler och bli av med fläsket. :)

Veckans Utveckling Aaron (vecka 9): Min lilla kille är stor och stark, en väldigt lugn krabat som kan sova var som helst bara han är mätt och nöjd. Att vara inlindad som en burrito är det bästa han vet.

Veckans Händelse: Hälsa på Daniels mormor och middag hos Jonas och Jossan som bjöd på otroligt god mat. Kanondag med andra ord. Sen får vi inte glömma att det var mors dag i Söndags, dessvärre är ju Aaron för liten för att uppmärksamma dagen och jag var för slut för att fira mamma (dåligt med sömn) så dagen i sig blev som en vanlig dag för oss.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *