Vecka 22

Veckans Bästa: Återhämtningen! Jag känner att jag verkligen har återhämtat mig och tar mig själv i första hand. Så. Himla. Skönt! Jag tror att jag är socialt introvert och gillar sociala sammanhang men jag behöver definitivt vara i min ensamhet för att hämta energi. Sen är ju även Daniel permitterad vilket gör att jag ju faktiskt sällan är helt ensam utan har sällskap av honom större delen av dagen. Otroligt lyxigt tycker jag.

Veckans Träning: Träningen har gått kanon. Jag har kört 3 st pass av P90X samt en löprunda på 2,2 km. Min allra första för i år och den första efter graviditeten. Så himla nöjd att jag klarade 2,2 km då vi inte få glömma att jag bär på på 15 kg övervikt. Heja mig. Imorgon börjar bootcampen och tänkte kombinera den med P90X, löpning, promenader och yoga. Jag är så taggad!

Veckans Utveckling Aaron (vecka 10): Denna vecka har det hänt mycket. Han vevar med armarna mest hela tiden och han lipar tillbaka när man lipar till honom. Han ler även mer och mer vilket också gör att han lättare svarar med gnäll när han inte är nöjd. Han blir nöjdare när han får se omgivningen och verkar vara en nyfiken liten kille.

Veckans Händelse: Inget större har väl egentligen hänt denna vecka mer än att jag besökt MoS, skördat massa rabarber, ser att potatisen börjar växa och fick en trevlig kväll på Grilliant. Jag har även ätit massa vattenmelon och skulle nog kunna leva på den frukten.

 

image2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *