Vecka 23

Förra veckans sammanfattning kom lite senare än väntat, men bättre sent än aldrig :)

Veckans Bästa: Fira Sandra! Äntligen fick jag fira min vän Sandra på hennes 27-årsdag! Henne har jag känt i ca 15 år men kan inte minnas att jag firat henne en enda gång. Hon hatar uppmärksamhet och därför har det inte blivit något firande. Hennes man styrde ihop en överraskning med hennes närmsta familj och vänner och det blev middag och bowling på O´learys i MoS. Efter äventyret fortsatte jag sällskapa deras familj till inpå natten och kvällar som dessa är så underbara med bara härligt kvällshäng och ett glas vin.

Veckans Träning: Träningen har gått bra. Bootcampen är igång, hade fys-test och tränaren kikade på vilken form vi var i och jag hann även med ett P90X pass hemma och nån enstaka promenad hann jag gå.

Veckans Utveckling Aaron (vecka 11): Älskade lilla kille! Mitt hjärta svämmar över för varje dag jag får vara med dig och jag känner mig så tacksam för att just jag fick bli din mamma. I vecka 11 testade vi och ställa honom upp (när vi håller i honom givetvis) och lille blir så glad och stolt över sig själv. Ett leende som helt klart smittar av sig och han vill gärna hoppa/studsa upp. Däremot bör vi kanske bli duktigare på att lägga honom på magen så han får träna på att vända sig om.

Veckans Händelse: Såklart, Fira Sandra! Men Nationaldagen var också en riktigt härlig dag som började med att Aarons sysslingar kom förbi, sköt lite pilbåge och spelade Mölkky. På eftermiddagen träffade vi ett gäng vid Görvälns Slott där vi satt på gräset, åt hallon och blåbär och bara snackade skit under blå himmel och skinande sol. Den 9:nde juni blev även en nära vän tvåbarnspappa. Underbart!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *